Nekoliko reči o nama

MARLIN PRIČA

Naše preduzetništvo smo započeli sa blizu 40 godina iskustva provedenih u vatrepolu i 2013. godine smo počeli sa prodajom opreme za vaterpolo. Svake godine smo ga razvijali, uzimajući u obzir potrebe naših kupaca, trudeći se formiranju savršenih bazenskih sportskih rekvizita.

U našoj fabrici u Mađarskoj proizvodimo sve naše proizvode, koji po svim parametrima odgovaraju FINA i LEN standardima.

Ponosni smo na to, što smo bili jedan od dobavljači sportske opreme na dva organizovana svetska prvenstva u vodenim sportovima kod nas, mogli smo da pravimo jedan deo nove bazenske sportske tehnologije pogodne za organizovanje više međunarodnih takmičenja.

Odnos cena-kvalitet

Naše prizvode proizvodimo u Evropskoj Uniji, u Mađarskoj. Mađarski sportovi plivanja i vaterpolo su svetski poznati i naši proizvodi odgovaraju kako mađarskom plivačkom, mađarskom vaterpolo savezu, tako svim vaterpolo klubovima. Sa našim povoljnijim cenama možemo se takmičiti sa ostalim proizvođačima, bez pogoršanja kvaliteta.

Naši proizvodi odgovaraju očekivanjima FINA i LEN. U slučaju većih projekata možemo dati posebnu cenu.
PROIZVODI

Korišćeni materijali, rukovanje površinom

Separator trake za bazene, nizove bova proizvodimo od materijala polipropilena I.klase, boje postižemo sa majstorskim mešavinama koje usavršavamo UV dodacima otpornim na hlor.

Kada je reč o bazenskom okruženju, isključivo radimo sa aluminijumom ili materijalima otpornim na kiseline, koje usavršavamo mehaničkim ili elekronskim poliranjem.
20
GODINE ISKUSTVA
70000
PRODATI METARA TRAKA
5
SVECKA PRVENSTVA
100
PARTNERI
ŠOPING

Kako možeš poručit?

Ova stranica nije web prodavnica.

Za određene naše proizvode su dostupne cene, cene nekih proizvoda zahtevaju prethodni dogovor. U e-mailu tražite ponudu sa imenovanjem proizvoda i označavanjem mesta. Posebno dajemo cene za proizvode i transport, ali transport i sam možeš da organizuješ.